Om Färg&Form

Färg&Form Sweden designar och marknadsför inredningsprodukter med ett tydligt nordiskt formspråk. Vårt utbud är indelat i fyra sortiment; ERNST, HOME, KIDS och MOZ.

ERNST är en konceptserie med design av Ernst Kirchsteiger.Som formgivare jobbar Ernst med ett rent och enkelt formspråk, och med ärliga och äkta material. I sortimentet ingår stort och smått med allt från stilfulla utemöbler till härliga ljus och plädar.

Vårt HOME-sortiment består av heminredningsprodukter med en skandinavisk känsla. Vi är stolta över vårt samarbete med formgivare som Gunila Axén och Elisabeth Ellefsen som designat produkter för Färg&Form.

KIDS är en kollektion med barnrumsinredning och babykläder. Barnrumsinredningen finns i fyra olika grafiska mönster och i flera glada färgskalor. Ett av mönstren är det tidlösa mönstret Moln, som ritades av Gunila Axén redan 1966 har blivit ett av Sveriges mest välkända och långlivade. Moln finns även som barnkläder i hela fem färger; rött, blått, grått, svart och rosa.

Anna Berger, formgivare och grundare till företaget Skummis, har ett samarbete med oss och därför har de härliga fantasidjuren Skummisar och Filurer flyttat in hos Färg&Form.

MOZ är ett sortiment som bygger på Anders Bylins klassiska älg-figur, som blivit en stor framgång för oss och som idag finns på många marknader runt om i världen. Färgskalan är dels klassisk i svart, grått och rött, dels lite gladare i rosa, lime och turkos.

Färg&Form grundades 1996 av Anders Bylin som idag är VD för företaget. Vi har vårt huvudkontor i Örebro och lager i Röfors.